Site icon Студреспубліка

На Хмельниччині перемогли краса і розум

 

17 грудня 2009 року в Міському будинку культури відбувся обласний конкурс “Кращий студент Хмельниччини”.
 
Особливістю конкурсу в Хмельницькій області є те, що в ньому беруть участь студенти вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації, ми даємо можливість всім студентам право бути кращими. Але «Гран-прі» отримують студенти навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації (згідно з всеукраїнським положенням), і як подарунок — поїздка на фінал всеукраїнського конкурсу «Кращий студент України»!
 
Обласний конкурс проходив у два етапи: попередній та, власне, сам конкурс. На попередньому етапі журі у складі 5 осіб визначало переможців у 5-ти номінаціях за поданими матеріалами та роботами студентів. І як завжди навчальні заклади І-ІІ р. акр. показали вищий пілотаж у підготовці матеріалів!
 
У номінації «Кращий студент-науковець» перемогла Береза Альона, студентка Хмельницького національного університету.
У номінації «Кращий студент громадський діяч»Пивоварова Анастасія, студентка Кам’янець-Подільського коледжу культури та мистецтв.
 
«Кращим студентом-медійником» став Мартинюк Андрій, студент Кам’янець-Подільського індустріального коледжу.
У номінації «Кращий студент-дизайнер» переміг Яворський Ілля, студент Кам’янець-Подільського індустріального коледжу.
І нарешті «Кращим студентом-спортсменом» стала Пундик Галина, студентка Хмельницького національного університету, олімпійська чемпіонка, красуня, розумниця!..
 
Але головною номінацією все ж таки була «Кращий студент Хмельниччини», адже саме її переможець змагатиметься пізніше у Сумах за звання «Кращого студента України»!
 
Щоб вибороти перше місце, учасникам довелося позмагатись у трьох конкурсах: конкурс-візитка «Я – кращий!», «Мій талант- кращий!», конкурс-ситуація «Моя відповідь найкраща!». Усі учасники гідно трималися на протязі усієї конкурсної програми але найдостойнішим, найкращим, а отже і, переможцем, а точніше переможницею конкурсу в Хмельницькій області стала Кавковська Анастасія – студентка Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту. Краса і розум, патріотизм і сила допомогли їй вибороти перше місце та підкорити суворе журі!
 
Усі переможці отримали гарні подарунки від спонсорів: магазину «Ретекс», «Агенції почуттів», таксі «Малина», а також цінні призи від генерального спонсора конкурсу — Комп’ютерного супермаркету «ПП Кучер».
Тепер Хмельниччина спокійна, адже на всеукраїнському конкурсі нашу область представлятимуть дійсно найкращі студенти, які їдуть лише за перемогою!
 
Організаторами обласного конкурсу «Кращий студент Хмельниччини» у 2009 році є місцевий осередок ВМГО «Студентська республіка», управління освіти і науки та управління у справах сім’ї, молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації.