Site icon Студреспубліка

Мотивація через відео

Активісти Черкаської Студреспубліки відзняли відео, в якому закликали колег-студентів не купувати потрібні оцінки, а здавати сесії за рахунок власних знань. «Здай сесію, а не на сесію» – головний лейтмотив відеороботи [+ відео].

Черкаська молодь зняла кількахвилинний ролик, у якому закликає всіх студентів сумлінно здавати сесію. «Відео знімали впродовж двох тижнів у перервах між парами та по вечорах», – розповідає Студентський мер Черкащини Микита Величко, який і був серед числа тих, кому належить ідея відео.

Студенти черкаських навчальних закладів та активна молодь міста перед камерою закликають інших здавати сесію своїм розумом, а не давати хабар за залік чи іспит. «Цим відео ми звертаємося до студентів з мотивацією здавати сесії своїм розумом, тому що коли людина дає хабар на іспиті, заліку та інше, вона обманює сама себе і при цьому забуває, що несе кримінальну відповідальність. Це просто слова, але сподіваюся, вони стануть мотивацією для багатьох», – коментує цю роботу її режисер Микита Величко.

Відео хлопці та дівчата закинули в Інтернет і показали на засіданнях студентських колективів. Студентську роботу вже переглянуло півтори тисячі інтернет-користувачів.