Site icon Студреспубліка

«Майбутнє: від мрії до реального кроку дій»: Івано-Франківськ в 2020р.

Після закінчення регіонального етапу Студреспубліки-2013 8 серпня 2013р. був проведений круглий стіл із обговорення й аналізу результатів змагань, які відбулися на регіональному етапі та провела обговорення актуальної теми сьогодення – «Майбутнє: від мрії до реального кроку дій».

На зустріч були запрошені представники влади, відомі люди регіону та попередні учасники Студреспубліки, а саме депутат Обласної ради Володимир Олійник, екс-депутат Студентського магістрату Микола Грабовецький, що організував Студреспубліку-2009 у Івано-Франківську, голова Політичних студій України, помічник Народного депутата України Віталій Світлик, був у Студентському магістраті у 2009 і 2011 роках, працівник відділу архітектури при Міськвиконкомі Івано-Франківська, депутат Студентського магістрату-2009 Артур Прокіпчук, засновник і проректор «Школи лідерів», засновник театру «Раданс» у м. Івано-Франківськ Радислав Петрів і команда «Раданс» на чолі зі Студентським мером-2013 Сергієм Лубковським.

Під час даного обговорення була висвітлена наступна тема: «Розвиток міського транспорту». Під час діскусій було висвітлено декілька кінцевих думок, щоб подати у відділ архітектури готовий проект із вирішенням проблем щодо міських заторів, створення велодоріжок і стоянок при в’їздах  у центральну частину міста.