Site icon Студреспубліка

Квест у Львові.

28 -29 червня  в рамках проведення 10-ї ювілейної гри Студентська республіка у Львові пройшов Foto-квест. Цей не зовсім традиційний різновид квесту не примусив команди ганяти по місту. Натомість учасникам довелося проявити максимум кмітливості, гумору, комунікабельності і навіть сміливості.

В конкурсі прийняло участь чотири команди: „Армія”, „Пілігрим”, „Корпорація монстрів” і „Фотошоп”. При проходженні квесту враховувалась не тільки точність виконання поставленого базового завдання, але й бонусні і штрафні умови. Також вагомим був час виконання завдань.

Для проходження завдань командам не обійтися без фотоапарату. Адже результатом виконаного завдання є роздруковане фото. І всі завдання побудовані з певною часткою гумору. Так, наприклад, в одному завданні потрібно було сфотографувати янгола і чорта на даху. При цьому вони повинні грати в шахи. Звичайно, що справжніх цих персонажів не змогла сфотографувати жодна команда, але вони проявили максимум кмітливості. І фотографії вийшли дуже оригінальними. Також команди будували будиночки з карт, шукали молоденьку медсестру в коротенькому халатику, катаючись по місту на кріслі на колесах і маючи при цьому чотири перев‘язані кінцівки. Всі фотографії мали такий собі підпис. Головними словами були — Студентська республіка, а далі – все залежало від теми фото. СР — за здоровий спосіб життя, СР – нова реальність, СР – ми такі різні – такі плакати виникали в різних куточках міста, заставляючи перехожих дивуватися: „що це за республіка і де вона?”  Багато посмішок викликало завдання, в якому учасники відкривали пляжний сезон в центрі міста. Біля Оперного театру їм довелось позувати в самісінький плавках і купальнику. Дехто правда оздобив свій костюм маскою і ластами.

Таким чином команди не тільки виконували завдання, але й піднімали настрій собі і всім довкола. І хоча цей різновид квесту відрізняється від класичного – команда переможець „Фотошоп” гідно боротиметься на фіналі за перемогу. Адже ця команда впоралась із завданням максимально швидко і не отримала жодного штрафу. Натомість бонусів – цілу купу. Отже стережіться – Львів настроєний на перемогу.