Site icon Студреспубліка

Київська область з нетерпінням чекає на Студреспубліку

Київська область з нетерпінням чекає на «Студентську республіку», яка цього року розпочнеться 11 липня в селі Таценки Обухівського району.

Найактивніша молодь з усієї області збереться знову як і торік заради однієї мети: вибудувати та створити дієву студентську державу.

Київська область є єдиним регіоном України, в якому учасники проекту «Студентська республіка» будуть розробляти та в подальшому реалізовувати, за підтримки організаторів, найкращі проекти на соціальну тематику. Крім того студентство Київської області під час реалізації проекту прийматиме участь у активних громадських обговореннях фінального етапу проекту «Студентська республіка», що пройде у Криму, та проекту внесення змін до Закону України «Про вищу освіту».

На учасників чекають різноманітні суб-фестивалі та конкурси, зокрема конкурс «Студентська сцена», улюблена усіма гра «Мафія», квести та незабутнє шоу «Перша леді».

Всі учасники будуть виборювати право на участь їхньої команди у всеукраїнському етапі “Студентської республіки”, що вже стало традиційним. Перемога дістанеться найкращим, а для цього необхідно якомога активніше та креативніше презентувати себе та свої проекти, правильно вибудувати стратегію економічної та політичної гри, заробити максимальну суму балів.

Сподіваємося на Вас, шановні учасники, адже Ви — еліта області і ми чекаємо на захоплюючу гру, робочий настрій, креативні ідеї та незабутні дні на “Студентській республіці”.

Далі буде…