Site icon Студреспубліка

Івано-Франківськ окрилений мріями про ідеальну Україну

«Людина нібито не літає…
А крила має. А крила має!»
Ліна Костенко

Дитинча гепарда мріє швидко бігати, соколятко – високо літати. Реалізація їх мрій – це інстинктивне досягнення успіху.  А про що мріємо ми? Як високо можемо піднестися на своїх крилах маючи світлий розум, час, здоров`я?  На що ми готові, щоб  почати з самого себе будувати Україну майбутнього, і як ми бачимо це майбутнє? Саме це ми запитали у мешканців Івано-Франківська [+ відео].

В опитуванні взяли участь майбутні лікарі, педагоги, юристи, хіміки, школярі. 76 % респондентів вірять, що реалізують свої мрії власними силами, 10% покладаються лише на сприяння держави, 4 % ніколи не задумувались про країну їхньої мрії. 35% мрій опитаних пов`язані з їх майбутнім працевлаштуванням, 23%  мріють про благополуччя в сім`ї,  42% мріють про безвізовий режим для подорожей і навчання за кордоном, але бажають після навчання за межами країни повернутися назад та поліпшувати рівень життя в країні.

Отож, всі респонденти згідні, що краще воювати за здійснення своєї мрії і у війні цій програти кілька битв, ніж бути розгромленим і при цьому навіть не знати, за що ж ти бився.