Site icon Студреспубліка

Інтелект і послідовна робота перемогли на Студреспубліці в Івано-Франківську

14 червня 2014р. в Івано-Франківську відбувся регіональний етап Міжнародної програми «Студентська республіка». Студентським мером стала студентка Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Христина Зелінська.

Приємно, що цього року учасниками мульти-фестивалю стали різні студенти. Основу складала молодь, яка вперше брала участь, однак було й кілька сторожилів Івано-Франківської Студреспубліки.

Участь у відкритті програми взяли бренд-менеджер Студреспубліки Віра Андріюк, начальник відділу з питань молодіжної політики Івано-Франківської ОДА Катерина Говера та координатор Студреспубліки-2014 в Івано-Франківську Жанна Дутчак.

Після відкриття учасники прожили надзвичайно насичений і змістовний день разом із «Студентською республікою». Вони працювали над темою: «Регіональна модель Івано-Франківщини». Під час оргдіяльнісної гри виникло багато цікавих думок, які викликали не лише згоду, але й інколи активну суперечку, що свідчить про розуміння проблем регіону та бажання їх вирішувати.

Паралельно учасники грали в «Що?Де?Коли?» — перемогу в останньому турі виборола досвідчена команда з Івано-Франківського національного медичного університету «EMSA». Переможців у «Дебатах» було вирішено не визначати, але суб-фестиваль став практичним завданням чітко та грамотно формувати свою промову всім учасникам. А підступна мафія переборола мирних жителів під час «Студентської Мафії», що показало справжню злагодженість "чорних" сил.

По завершенню інтелектуального формату гри відбулися вибори. Депутатами Студентського магістрату Івано-Франківщини 2013/2014 стали:

Луцак Юрій — Івано-Франківський національний медичний університет,

Волошенюк Оксана – Івано-Франківський національний медичний університет,
Струтинський Ярослав – Івано-Франківський національний медичний університет,

Ващук Дмитро – Івано-Франківський національний медичний університет,

Федик Назар – Івано-Франківський коледж Львівського національного аграрного університету,
Коваль Іван – Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу,

Киник Назар – Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу,

Попик Максим – Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу,
Бойчак Тетяна – Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу,

Павлів Тетяна — Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу.

Вітаємо нового Студентського мера, яким заслужено стала студентка 4 курсу Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Христина Зелінська.

По завершенню інтелектуального формату гри та виборів нової студентської влади регіону всі учасники та запрошені гості мали можливість відпочити в нічному клубі «Panorama Плаза» та побачити справжнє свято краси особистості — конкурс краси особистості «Перша Леді», який організувала директор Model Marysia Management Марися Томашевська. Цього року учасницями стали 9 чарівних дівчат. Корону переможниці між собою розділили дві красуні – Віта Біль і Марина Кучірка, які будуть представляти Івано-Франківщину на конкурсі краси під час фіналу Студреспубліки.


Студреспубліка в Івано-Франківську завершилася, однак реальна робота нової влади лише розпочинається. Маємо надію, що Студентський мер і депутати Студентського магістрату гідно представлять Івано-Франківщину на всеукраїнському рівні і доведуть всім, що лише змістовна інтелектуальна робота є запорукою розвитку регіону та України вцілому.