Site icon Студреспубліка

Фінал «Кращого студента України»: незабаром!




 

24 квітня 2010 року в м.Суми відбудеться фінал всеукраїнського конкурсу «Кращий студент України» (2009), організатором якого є ВМГО «Студентська республіка» за оргпідтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту.

Студенти понад 300 вищих навчальних закладів країни, понад 1000 молодіжних лідерів заявили про бажання взяти участь у змаганнях за звання “Кращий студент України”, “Кращий студент-громадський діяч України”, “Кращий студент-спортсмен України”, “Кращий студент-науковець України”, “Кращий студент-медійник України” та “Кращий студент-дизайнер України”.

Учасниками всеукраїнського етапу стануть переможці регіональних конкурсів у відповідних номінаціях. Достойні представники молоді отримають високу оцінку своїх напрацювань і здобутків.

У рамках конкурсу учасники презентують особисто реалізований проект з соціальної тематики і матимуть змогу продемонструвати власні здібності. В якості розважальної програми для глядачів передбачено виступи спеціальних гостей заходу – музичних гуртів м.Суми та команди КВН.

 




Плідна діяльність кожної людини заслуговує на визнання та винагороду!

 

Довідкова інформація:

координатор з роботи зі ЗМІ Олена Литвиненко (м.Суми)

066 473 78 18

lena1906@meta.ua