Site icon Студреспубліка

Чекайте Студреспубліку в Івано–Франківську!

Уже не вперше провінційний спокій літнього Івано-Франківська порушує феєричний мульти-фестиваль "Студентська республіка". Ця маленька держава в державі зі своїми законами, правилами та грошовою системою є реальним відображенням справжнього життя у справжній державі.

Отож, 28-29 червня 2011р. в Івано–Франківську відбудеться грандіозний захід — регіональний етап Студреспубліки-2011. Цього року програма надзвичайно насичена та цікава. До неї входить оргдіяльнісна гра та ряд суб-фестивалів. Учасники можуть проявити себе взявши участь у "Першій Леді", квесті, мафії, фото-конкурсі, відео-конкурсі, битві діджеїв і відстояти свою думку в політичних дебатах. Звичайно, Студреспубліка закінчиться найцікавішим: обранням студентських магістрату та мера, які будуть захищати честь нашої області серед всіх інших регіонів у фіналі Студреспубліки в Криму.
Відкриття Студреспубліки відбудеться в культурно–мистецькому центрі «Є». Обрання "Першої Леді", мера та магістрату і нагородження всіх переможців відбудеться в нічному клубі El Dorado.
Заявки команд для участі у оргдіяльнісній грі та кожного суб-фестивалю зокрема продовжується. Не забудь пройти онлайн-реєстрацію на сайті Студреспубліки.
Приходь! Студреспубліка чекає на тебе!