Site icon Студреспубліка

А ось Студреспубліка і в Івано-Франківську

Практично в усіх регіонах України Студреспубліка вже проведена. Ось і настав час, щоб вона пройшла і в Івано-Франківську. 21 липня 2012р. о 9.00 у парку імені Т.Г.Шевченка на малій сцені відбудеться найцікавіше дійство.

Цей захід, не просто традиційна зустріч молодих і активних, це мульти-фестиваль, який дає можливість розкрити себе загалом: свої вміння, свою активність, комунікабельність, вміння слухати і домовлятися, розкриває все те, чого так часто бракує в нашому житті.

Партнером проведення цьогорічного мульти-фестивалю виступила Молодіжна адміністрація Івано-Франківської області.

Традиційно,  основу Студреспубліки в Івано-Франківську складатиме оргдіяльнісна гра та вибори Студентського мера і магістрату. Однак, куди ж без літніх, цікавих  і просто розважальних суб-фестивалей. На вас чекають: конкурси краси «Перша Леді» та «Містер Студреспубліки», Дебати, Мафія, а також флеш-моб. А ввечері запланована Нічна туса, феєричний концерт та найкрутіша літня дискотека.

Ти повинен там бути. Для цього необхідно лише пройти елементарну онлайн-реєстрацію  та привести разом з собою команду друзів із 8-10 чол.

Найкраще лише попереду! Недарма, тема гри «Місто моєї мрії».

Тому, відкинь всі свої попередні плани, забудь про негаразди в країні та традиційні політичні суперечки і, до зустрічі, на Студреспубліці-2012 в Івано-Франківську!

Контакта особа: Наталія Семянів – 098 63 16 009

Подія "ВКонтакті": http://vk.com/event40558627