Site icon Студреспубліка

30 червня Студентська республіка розпочнеться у Львові

30 червня – 1 липня в Парку культури ім. Б. Хмельницького міста Львів буде проведено фестиваль «Студентська республіка», організатор якого – Народно-демократична ліга молоді. Підтримку надає Міністерство у справах сім`ї, молоді та спорту.

Головна інтрига Студентської республіки – максимально наближена до реальності політична гра. Громадяни шляхом прозорого голосування обирають студентського мера та студентський магістрат. Не обходиться без справжніх дебатів, передвиборчої компанії та об’єднання в коаліції.

Як у справжньої демократичної держави, у Студреспубліці діє своя валюта. Учасники можуть її заробляти і витрачати чесно зароблені гроші. Республіка має власні мас-медіа – газети, журнали та інформаційні агенції.

Як відомо, студенти не люблять довго займатися серйозними справами, бо не менше люблять відпочивати і розважатися. Тож розважальна програма буде насиченою та цікавою. Під час фестивалю відбудеться кілька субфестивалів: турнір з «Мафії», фестиваль КВН, конкурс «Міс Студентської Республіки», Квест-фест, дискотеки.