Site icon Студреспубліка

Зробимо знову Україну великою!

photo_2016-11-10_16-52-14Республіканці знають, що єдино можливий варіант для цього — модернізація України. Підприємницький дух має бути підтриманий, а не зашуганий державою й олігархами. Про нову індустріалізацію як магістральний напрямок розвитку перед найбільш представницьким зібранням українських промисловців і підприємців говорив Павло Вікнянський [+ відео].

Але ж зараз Україна рухається по неоколоніальній дорозі, не на виробничі групи — робітників і творчих підприємців – спирається влада. Цей посил делегація Студреспубліки в складі Олександра Щерби, Людмили Рудкевич, Олега Слизька й Артема Ніколенка прагнула донести, а Павло Вікнянський озвучив учасникам ХІV З’їзду Української спілки промисловців і підприємців. Текст і відео палкої промови — нижче.

Павло Вікнянський: Я пам’ятаю часи, коли президенти і прем’єри стояли в черзі, щоби бути на цьому заході. Я це не просто кажу, тому що неприємно, хоча це абсолютно є неправильним: у нормальних країнах вони стають у чергу на найбільших форумах тих людей, які роблять національний продукт. А це говорить про те, що соціальною базою, на жаль, керівництва нашої держави не є ті, хто виробляє національний продукт… Чим це може завершитися? Це дуже небезпечно: ми можемо отримати дійсно повністю неоколоніальну державу!

Якщо ми не хочемо, щоби молодь, студенти, молоді, активні люди, їхали з країни, ми маємо наголошувати і кричати, як я зараз, про те, що [потрібна] нова індустріалізація! Треба припинити спекуляції, про те, що індустріалізація — це «совок». Індустріалізація — це провідні країни світу, це КНР, це США, це Велика Британія і ЄС, нова індустріалізація — це магістральний напрямок розвитку країни.

Хотів би, щоби ми вимагали цього від влади, не просили, не принижувалися… Бо що ми бачимо? Ми бачимо, що знищують багато підприємців — а ми тут обговорюємо невідомо що. Коли будемо пасивно на це дивитися, все завершиться повністю перетворенням України не тільки, як зараз, у дуже сумнівну країну, і про нас уже забувають — а повністю в failed state. Я цього точно не хочу, бо я і такі, як ми, обрали для себе, для життя цю країну, мою рідну Україну!

Завершу словами, як у Дональда Трампа: «Зробимо знову Україну великою!». Слава всім нам!

10 листопада 2016р.