Site icon Студреспубліка

«Зимова Студреспубліка» дає відповіді на найскладніші питання

До завершення онлайн-реєстрації на «VII Зимову Студреспубліку», тема якої: «Прихід до влади політичних суб’єктів нового типу з метою радикальної модернізації України» залишилося менше тижня. Наші переможці попередніх років поспішають поділитися з вами власним успіхом, якого досягли завдяки участі у ЗиСР, розповісти, що ж це за проект і чим він може бути корисним не тільки всій країні, але й саме для вас. Своїми думками діляться Олег Деренюга й Олег Слизько.

Олег Деренюга, переможець ЗиСР-III і ЗиСР-VI, учасник ЗиСР-IV, головний редактор інтернет-видання «НикВести», м. Миколаїв.

«Зимняя Студреспублика» безоговорочно предусматривает особый внутренний климат, уникальную атмосферу с жесткой интеллектуальной рамкой, в некотором роде — это общественный договор. Участники соглашаются с тем, что на три дня их разум и тело принадлежит не столько им, сколько выполнению миссии — решению проблемы, поставленной в начале игры. И тут начинается не иначе, как «магия». Многим из будущих участников еще предстоит узнать, что это за чувство, когда все твои мысли охвачены одним направлением и шаг за шагом детализируют его, создавая новые знания. Приятный момент — такое созидательство позволяет по-настоящему отдохнуть от повседневной обыденности. Где-то в конце второго дня вспомните, что далеко дома вы забыли заплатить за свет, вынести мусор, дважды напомнить кому-то покормить кошку. Через несколько секунд это все снова будет неважно. Ведь что может быть важнее новых знаний? Я вам завидую, будущие участники ЗиСР, потому что вам только предстоит почувствовать эту атмосферу».

Олег Слизько, учасник ЗиСР-V, один із переможців ЗиСР-VI, лідер Полтавської Студреспубліки, м. Полтава.

«Зимова Студреспубліка» – це відповіді на найскладніші питання, це свіжі ідеї щодо стратегічного розвитку окремих галузей економіки, політики та суспільства в цілому в Україні та світі, спілкування з провідними вітчизняними та зарубіжними експертами, можливість потренувати свої мізки на предмет здатності мислити, поповнення багажу знань із різних актуальних тем, нові знайомства та розвиток навичок роботи в команді і, звичайно ж, незабутні враження від змістовного відпочинку краєвидами Західної України.

До речі, дуже важливо, особливо у даний час, подорожувати Україною, милуватися красою її природи й архітектури, знайомитися з людьми та вивчати їх культуру. Це один із найбільших видів зброї проти сепаратизму. Запрошую всіх на ЗиСР-VII

Також ви можете прочитати коментарі стосовно ЗиСР від наших експертів Михайла Мінакова, Володимира Нікітіна, о. Антонія Рудого, Сергія Дацюка та Володимира Крутька і Тараса Плахтія.

Як забезпечити прихід до влади політичних суб’єктів нового типу з метою радикальної модернізації України