Site icon Студреспубліка

Яскравий флешмоб знову на Студреспубліці

Screenshot_1(26)Цьогоріч фінал «Студентської республіки», який проходитиме 22-25 серпня 2015р. на Арабатській Стрілці, знову запалять яскраві та позитивні флешмоби. У будь-кого буде можливість протягом 3-х днів вразити студреспубліканців своїм креативним дійством.

Флешмоб – це одна з найпоширеніших креативностей у світі. На Студреспубліці він проходить у своїй неймовірній атмосфері. Як взяти участь у суб-фестивалі «Глоубел флешмоб», дізнаєтеся прямо зараз.

Організатори фіналу Студреспубліки-2015 пропонують:

1. кожній делегації-учасниці обов’язково провести власний флеш-моб, пов’язаний із головною темою гри «Програма модернізації України». Заявки на участь просимо надсилати заздалегідь за контактами куратора суб-фестивалю;

2. Провести флеш-моб у своєму рідному місті та поділитися враженнями на фіналі Студреспубліки. Інформацію, відео та фото надсилати до куратора суб-фестивалю;

3. Долучитися до найоригінальнішого та найбільшого Глоубел флеш-мобу (за деталями слідкуйте на сайті).

Давайте разом «утопимось» у морі позитиву, великій кількості видовищ і щирих посмішках.

Організатори найкращого флеш-мобу отримають бонуси та призи. Долучайтеся до суб-фестивалю «Глоубел флешмоб», але не забудьте пройти обов’язкову онлайн-реєстрацію!

Не пропустіть жодної хвилинки найбільшого змістовного свята цього літа, бо ви «кусатимете лікті». Здобудь для свого регіону звання найяскравішого на фіналі Студреспубліки-2015. Чекаємо на вас!

Кураторка суб-фестивалю: Анастасія Ланова, (093) 347-10-07, lanova.nastya@gmail.com