Site icon Студреспубліка

Всеукраїнський чемпіонат із «Студентської мафії» на Студреспубліці–2008

Під час проведення ювілейного, 10-го молодіжного мульти-фестиваля «Студентська республіка-2008» відбувся третій загальноукраїнський чемпіонат із інтелектуально-психологічної гри «Студентська Мафія».

Участь в ньому приймали по 4 представники від областей – переможці регіональних відбірних етапів. Саме вони змагались за звання Кращого гравця Студентської Мафії-2008. Півфінальні ігри проходили 28 та 29 серпня, а фінал, який і визначив переможців – 30 серпня. В півфінальних етапах гравці грали по 3 відбірних гри, а в фіналі – 5.

Переможцем суб-фестивалю стала Христина Коваль зі Львова, яка грає під ніком Tina. До речі, саме вона була переможцем першого загальноукраїнського чемпіонату в 2006р., знову довівши свій високий клас гри. Друге місце посів Віталій Паламарчук  із Вінниці, що грає під ніком Vito. Трете місце поділили з однаковим результатом по сумі набраних балів гравці з м. Полтава Ірина Писаренко (Koko Shanel) і Володимир Мась («Мєлкій»).

В рамках турніру також відбувся конкурс на звання кращого ведучого Студентської Мафії-2008. Ним став Дмитро Коломеєць («Бєлка») з м. Вінниця.

Такими стали результати офіційного чемпіонату з Студентської Мафії-2008.

А окрім офіційного, професійного чемпіонату, протягом Студентської республіки відбулось ще безліч аматорських ігор, які проходили в різних частинах студентської країни, що стало кращим підтвердженням того, що Студентська Мафія стала однією з улюблених і розповсюджених форм проведення вільного часу українського студентства.