Site icon Студреспубліка

Вінничанка стала «Першою Леді Студреспубліки»

Відбувся півфінал єдиного в Україні загальнонаціонального конкурсу краси серед студенток «Перша Леді-2010». Обрано найкрасивіших дівчат із усієї України!

Закінчилось літо, розпочинається новий навчальний рік. І як завжди на півострові Крим в сел. Заозерне прогриміла фінальна Студреспубліка, якої ми так всі чекали, але найдовгоочікуванішою для нас був конкурс краси «Перша Леді Студреспубліки-2010».

Отож,  пройшов півфінал єдиного в Україні загальнонаціонального конкурсу краси серед студенток «Перша Леді-2010».

Всього в конкурсі взяло участь 14 красунь із різних куточків України, які перед цим стали переможницями регіональних етапів конкурсу краси «Перша Леді-2010». Дівчата тиждень працювали пліч-о-пліч одна з одною, але серед них виявилася найвродливішою та найрозумнішою лише одна, якій  журі і віддало перемогу в конкурсі. Звання «Першої Леді Студреспубліки» здобула Ксенія Саніна з Вінницької області, студентка Вінницького державного педагогічного університету.

Звання «Перша Леді Інтернет-2010» здобула студентка Луцького національного технологічного університету — Аліна Назаренко, яка отримала нетбук від компанії MSI — технічного партнера Студреспубліки і наручний годинник від порталу «Город24». А от Приз глядацьких симпатій — мобільний телефон від ЦСКП (Україна) — отримала Анна Дремлюк із Полтави.

Під час коктейльної вечірки за участі журі, експертів, яка відбулася 22 серпня, напередодні конкурсу, кожна з учасниць презентувала свої соціальні проекти, а також свій регіон, даруючи організаторам чудові сувеніри, які були привезені з усіх усюд. Соціальні проекти були напрочуд цікаві та підготовлені, з відеоматеріалами та слайд-шоу. Дівчата побачили, як важко живеться знедоленим діткам у тому чи іншому регіоні (майже всі проекти були спрямовані на покращення умов життя дітей різних категорій) і запропонували різні шляхи вирішення, тих чи інших проблемних питань.

Цього року організатори конкурсу вперше розділили конкурс на дві частини — півфінал, на  якому обрано «Першу Леді Студреспубліки-проводитися вперше, всі учасниці півфналу автоматично стали фіналістками конкурсу.

До складу почесного журі увійшли:
Павло Вікнянський, Лідер Студреспубліки — Голова журі;

Максим Шевченко, топ-ведучий «Первого канала» (Росія);

Юрій Ліпчевський, президент ГО «Центр соціально-консервативної політики (Україна)»;

Петро Іванов, віце-президент «Центр соціально-консервативної політики (Україна)»;

Дар’я Кривенко, «І віце-Леді України-2009»;

Олександр Ктиторчук, кращий фотохудожник України;

Акакі Стуруа, керівник департаменту молодіжних справ мерії міста Тбілісі (Грузія).

Окрім зовнішніх даних визначальними критеріями при виборі переможниці є її активна життєва позиція, соціальна відповідальність і орієнтація на вирішення суспільних проблем, тому що кожна з учасниць конкурсу презентувала членам журі та віпгостям власний соціальний благодійний проект, який вона зможе реалізувати в своєму регіоні у рамках проекту «Місія доброї волі». Цього року проекти були досить потужні — про це експерти дізналися ще до фіналу Студреспубліки в Києві, на спеціально проведеній організаторами конкурсу презентації.

Також учасниці  півфіналу показали всім учасникам Студреспубліки, що вони не тільки красиві, соціально активні, а ще й талановиті: напередодні коктейльної  вечірки вони представляли свої оригінальні таланти зі сцени для всіх республіканців. Учасниці конкурсу  виходили на сцену в національному костюмі, де представляли себе та свій регіон, у коктейльних сукнях, також були вихід-самба та вихід у вишуканих білих вечірніх сукнях. 

За доброю традицією, «Першу леді-2010» обиратимуть всенародно, а саме SMS-голосуванням та інтернет-голосуванням. Під час фіналу конкурсу красуні вийдуть на подіум, щоб виграти заповітну мрію — стрічку та корону «Перша Леді». Перехідна діадема, вкрита 24 каратним золотом і прикрашена кристалами австрійського кришталю Swarovski, знайде собі нову хазяйку на цілий рік.

Отож, з нетерпінням чекаємо фіналу!