Site icon Студреспубліка

Вибори Студмера та Студмагістрату на «Студреспубліці. Dnepr Style»

У Дніпропетровську все ж таки відбудеться ОДГ Студреспубліки. Обрати кращих представників регіону для презентації на фіналі всеукраїнського етапу вирішили у неділю, 10 серпня 2014р. Без розваг і гучних дискотек – час думати над проблемами без призми веселощів.

Через жахливі події у сусідніх областях оргкомітет Дніпропетровської Студреспубліки вирішив перенести мульти-фестиваль із червня місяця, сподіваючись, що у серпні ситуація стане кращою. І ось уже серпень, а тиші та злагоди в країні все немає.

ОДГ-частина буде насичена тренінгами та тім-білдингом, тому що єдність нашої молоді – це запорука успіху; будемо думати над змінами, що вже є та прогнозувати майбутнє. Будемо дебатувати й обирати кращих спікерів та ідейних лідерів. Будемо обирати депутатів. Будемо працювати над темою: «Нова регіональна модель Дніпропетровщини».

Звичайно, що фізична культура студреспубліканців Дніпра завжди була і буде предметом гордості нашої команди. Тому, у програмі дня: волейбол, флаг, бадмінтон – найулюбленіша спортивна гра «Студреспубліки. Dnepr Style».

Контактна особа: Софія Пишнєва, 093 733 32 24.