Site icon Студреспубліка

У Рівному пройшов перший день Студентської республіки!

У суботу, 16 червня, об 11.00 годині відбулося відкриття регіонального етапу мульти-фестивалю „Студентська республіка” у м. Рівне.

На ньому були присутні начальник відділу сім’ї і молоді Рівненської обласної державної адміністрації Михайло Волинець та заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Рівненського міськвиконкому Мар’яна Семенюк, голова Рівненського ТО НДЛМ Ілона Стельмах.

За перший день студенти встигли створити 5 партій, 3 з яких потім об’єдналися у коаліцію. Чи протримається вона довго і чи зможуть вони досягти консенсусу у висуванні кандидата на посаду Студентського мера, покаже наступний і вирішальний день.

Окрім того ввечері відбувся конкурс „Міс Студреспубліки”, на якому в принципі перемогла дружба, а найбільшу кількість балів здобула Олена Марчук, яка і поїде представляти Рівненщину на Всеукраїнську „Студентську республіку”. Паралельно із конкурсом краси проходив концерт, де виступали відомі рівненські гурти „Voice”, „Unrolled by none”, „18-й ангел”, „Скотчерс”, „Після 9-ти”, „Мій батько п’є” та „Спалені вітрила”.