Site icon Студреспубліка

Трушний андер на SBR Party!

22859807_1471654616202977_2159161897452205570_oУ Києві, на Подолі пройшла андеграундна туса ІІ турнір Studrespublika Battle Rap, де хіп-хоп-виконав(и)ці та поети заряджали соціальним репом, гострими панчами і рифмами! ‘SBR party’ об’єднала поетичний андеграунд, їдкий соціальний хіп-хоп і реперів-батловиків [+ відео, 18+].

Під час Studrespublika Battle Rap Party у культовому пабі «Бодега» батлилися виконав(и)ці з Києва та Дніпра, все це було приправлено соціальною поезією, а енергію роздавали столичні хіп-хопери. Про всі новини та приколи SBR II – далі.

28 жовтня 2017р. івент розпочався з виступу українського поета, культуролога Євгенії Більченко, яка представила підбірку своїх гостросоціальних віршів, про людські відносини, життя, смерть і мир.

Після філософсько-соціальної поетики з народом відтягувалися гурти: «У.М. [Север и ГориниЧ ЗМІЙ]» і FTOR — футуристичні колективи, ядром творчості яких є роздуми про майбутнє, технології, зв’язок із позаземними цивілізаціями.

 

 

 

 

Далі розпочався центральний захід – ІІ турнір із Studrespublika Battle Rap, де МС змагались у таланті рифмувати, читати та деконструювати образ супротивника. Панчі та їдкі гостроти летіли один за одним немов із кулемета. Справжній словесний поєдинок, що складався з двох раундів а капела, а останній — під 140 BPM.

Отже, першими рубалася пара: Mon-T-Mor VS SkyBeat. Mon-T-Mor – молодий и перспективний МС, переможець Studrespublika Kyiv Music Live Awards-2017. SkyBeat – досвідчений і впевнений столичний репер, учасник фіналу Studrespublika Music Live Awards-2017.

Другою парою, що батлилася, була: СамиRa VS Kozlov K. СамиRa – талановита МС із Дніпра, що кинула виклик столичному андеру. Kozlov K. — київський виконавець, поет, учасник багатьох поетичних слемів і батлів.

Між батлами народ запалював новий музичний колектив «8 бит». Хочемо подякувати нашим суддям: Sight MC, Євгенії Більченко, Таріку Незалежку, які професійно та критично оцінили наших батлерів, визначивши переможців. Кого? Дізнаєтеся з класних відосів! 

Андеграундна туса завершилась під ритми фіналістів Studrespublika Music Live Awards-2017 True Flava feat. Вася Дан.

Круто відірвались! До біса попсу, фак мейнстрім!

Дякуємо всім, хто долучився до підготовки та проведення. Готуймося до SBR III.

Про SBR I читайте і дивіться відос тут