Site icon Студреспубліка

У Тернополі будуть виборчі інновації

22-24 червня 2018р. у відпочинковому комплексі «Козацький острів», у парку Топільче, пройде Тернопільський регіональний етап ХХ ювілейної Міжнародної програми «Студентська республіка-2018» на тему: «Як досягти прогресу та миру на Тернопільщині». Студреспубліка є центром молодіжних ініціатив та роботи зі студентством регіону, тому скоріше реєструйтеся, аби мати можливість поборотися за звання Студентського/ї мера/ки та депутатів/ок Студмагістрату.

Лідер(к)и студентського самоврядування регіону, активна молодь і студент(к)и, візьмуть участь у виборах, місто отримає нову студентську владу. Детально про те, як це відбудеться – далі в анонсі.

3 доби активної, змістовної, насиченої гри на тему: «Як досягти прогресу та миру на Тернопільщині», а опісля – обрання тих, хто втілюватимуть напрацювання в дію протягом наступного року, а ще — море драйву, цікавого відпочинку та крутих комунікацій. Це основні події, які цих вихідних очікують на молодь Тернопільщини.

Голосувати за Студентського/у мера/ку та магістрат можна буде лише маючи паспорт Студреспубліки і будучи внесеним у списки громадян. Аби отримати паспорт необхідно пройти онлайн-реєстрацію та виконати всі умови участі у події:

Оскільки молодь, на жаль, поки не дуже має бажання ходити на вибори, голосування відбудеться у розподіленому форматі: студент(к)и зможуть проголосувати за кандидатів/ок у спеціально створеній події у мережі Facebook, а інші громадян(к)и зможуть скористатися звичайними скриньками, що будуть на виборчій дільниці.

Студреспубліка, як завжди, дуже відкрита до максимальної кількості ідей, думок, проектів і напрацювань, які здатні принести користь рідному краю та державі. Але вони ніколи не з’являться, якщо ти втикатимеш у ноут чи тупо питимеш каву на лавочці з друзями і подругами, тому до зустрічі 22-24 червня на головній події літа Тернопільщини.

Детальна інформація — у лідера Тернопільської Студреспубліки Володимира Заверухи, 067 471 04 06.