Site icon Студреспубліка

Мирно прогресувати неможливо без творчості – доведемо на «Татлін-фесті»

Творчість – обов’язкова складова прогресу та миру. Через витвори образотворчого мистецтва художники/ці (як і всі інші люди, до речі) притягують погляд до найважливіших питань людства і життя окремої людини. Сказане талановито і щиро не може залишити байдужим. Мистецтво – безперечний рушій цивілізаційних змін у світі. Саме тому до ювілею Студреспубліки зустрічаймо новий суб-фестиваль «Татлін-фест» на фіналі «двадцятки» на Чорному морі під Очаковом. Талант(к)и, чекаємо!

Подія творчості та натхнення, де креатор(к)и створюватимуть арт прямо на фіналі Студреспубліки, під час «Татлін-фесту» – суб-фестивалю імені великого українського художника, реформатора мистецтва Володимира Татліна. Що, де й коли – в деталях читайте нижче.

Запрошуємо художників/ць, майстрів/инь образотворчого мистецтва та новачків/ок позмагатися за перемогу в номінаціях «Татлін-фесту», зробити свій внесок у найблагороднішу місію – досягнення прогресу й миру, отримати заряд натхнення і, звісно ж, поринути в унікальну творчу атмосферу фіналу XX ювілейної Студреспубліки, яка проходитиме 24-27 серпня 2018р. на узбережжі Чорного моря на тему: «Як досягти прогресу і миру в Україні та на планеті».

Художнє бачення прогресивного майбутнього, творчий підхід у кожному русі та думці – так творили Малевич і Татлін, так творимо ми.

Будь-що може бути предметом, суб’єктом й об’єктом мистецтва.

Конкурс має дві номінації по тематиці «Як досягти прогресу і миру в Україні та на планеті?»:
I номінація — художнє відображення подій, які відбуватимуться на фіналі ХХ Студреспубліки (своєрідний пленер);
II номінація — графіті.

Ментором «Татлін-фесту» виступить наш сучасник, всесвітньовідомий український художник Олег Мінгальов.

Для участі необхідно пройти обов’язкову онлайн-реєстрацію на сайті Студреспубліки, а також взяти з собою гарний настрій і натхнення.

Деталі — у кураторки «Татлін-фесту» Надії Холявко: 093 582 51 65, nadya.holyavko@gmail.com

Стосовно використання власного реквізиту учасникам/цям треба інформувати кураторку суб-фесту.