Site icon Студреспубліка

Там, де справжні цінності завжди в пріоритеті

Тільки справжніми чоловічими вчинками та добропорядними ділами може характеризуватися Містер — той республіканець, який має волю та нахабність взяти на себе відповідальність бути, як мінімум рік, взірцем для наслідування, уособлювати та нести в маси справжні чоловічі та загальнолюдські цінності. В таку конкурентну нелегку боротьбу виявили бажання вступити лише 8 учасників — найдостойніші представники регіонів.

Сам конкурс «Містер Студреспубліки» став, у першу чергу, перевіркою витримки учасників: у останній момент змінилося місце проведення, виявилося надто мало часу для тренувань, насувався шторм, і сцена на березі моря була переповнена хвилюванням, звуками гвинтокрилів… і воно було того варте!

Під час першого виходу у військовій формі, вся студреспубліканська країна мала можливість познайомитися з кожним учасником особисто. Щоб продемонструвати свою оригінальність, хлопці презентували найрізноманітніші свої таланти: силові можливості, пісенні та танцювальні вміння, декламували вірші, смішили публіку. По справжньому вражали глядачів конкурсанти виходом у офіційно-діловому стилі. Екстравагантні, стильні красені чекали справедливого вироку поважної судійської колегії та почули його лише за добу на офіційному закритті Студреспубліки-2014:

Містер Студреспубліки, Містер мужність — Олексій Божченко (Запорізька обл.),

І Віце Містер, Містер талант — Богдан Хоменко (Полтавська обл.),

Містер глядацьких симпатій, Містер Гарячий перчик — Ілля Дзерве (Херсонська обл.),

Містер Стиль — Михайло Гаврилюк (Чернівецька обл.),

Містер Красунчик — Артур Курсенко (Сумська обл.),

Містер Досконалість — Денис Бантос (Вінницька обл.),

Містер Оригінальність — Богдан Стародубцев (м. Кривий Ріг, Дніпропетровська обл.).

Один із учасників, по об’єктивним обставинам, зійшов із дистанції, полегшивши рух на фінішній прямій для інших конкурсантів. Оцінювали ж мужність, хоробрість і силу хлопців найсправедливіші члени журі:

Ціна перемоги від Олексія Божченка: «Фінал конкурсу «Містер Студреспубліки-2014» виявився справжнім випробуванням для кожного з учасників. Одним з них стало завдання підготувати гідний вихід за кілька годин до конкурсу, зібрати докупи всю витримку, навіть коли здається, що все іде шкереберть, з кожною годиною псується погода і конкурс на межі зриву. Саме в такі моменти потрібні максимальна наполегливість і вміння понад усе дійти до кінця, адже мій девіз — ніколи не здаватися! Саме завдяки цим справжнім чоловічим якостям я зумів гідно виступити та здобути перемогу».


Здобувають перемогу там, де є наполегливість, воля та праця. Справді цінні здобутки — де є цінності. Я вдячна всім конкурсантам за продемонстровані справжні чоловічі якості, за позицію та вашу цілеспрямованість. Самовіддача та підтримка регіонів стали ключовими під час підготовки фіналу конкурсу «Містер Студреспубліки-2014». І тепер я з впевненістю можу сказати, з вами не страшно!

Нехай завжди у вашому житті буде місце справжнім чоловічим вчинкам.