Site icon Студреспубліка

Суб-фестиваль «Інтелектуальні ігри». А ти бажаєш узяти участь?

intelekt_b_v_(1)(3)Інтелектуальні ігри на фінальній Студреспубліці знову збирають друзів 24-27 серпня 2016р. на Чорноморській косі, під Очаковом, на узбережжі Чорного моря! Найспекотніше літо – найзапекліші інтелектуальні баталії. Гравці з усіх куточків України вкотре зберуться, аби довести свою інтелектуальну міць і розумову неперевершеність.

Ми запрошуємо всіх провести час на нашому суб-фестивалі: отримати незабутні вражання, нові знання та поспілкуватися з інтелектуальною елітою країни!Як потрапити на подію — читайте далі.

Якщо ти обдарований, начитаний, ерудований, відчуваєш себе справжнім інтелігентом і можеш відрізнити Адлера від Вайнінґера, а Хосе Мухіко від Даніеля Ортеги, то наш суб-фестиваль  прийде до смаку. Тут ти знайдеш друзів, однодумців, цікавих співрозмовників.

Відчуваєш силу свого розуму? Тоді збирай команду та вирушай у подорож. Місце зустрічі – фінал Студреспубліки-2016.

Із усіх питань щодо участі в інтелектуальних іграх на фіналі Студреспубліки-2016 на тему «Позитивні сценарії модернізації України: роль громад і молоді» звертатися до кураторки Євгенії Гмирі: телефонуйте +38 095 902 38 56, пишіть листи: evheniagmyria@gmail.com.

І не забувайте проходити обов’язкову онлайн-реєстрацію:

До якого регіону поїде цього року кубок «Інтелектуальних ігор» залежить тільки від тебе!