Site icon Студреспубліка

Студреспубліку визнали найбільшою

Вітаємо всіх студреспубліканців з тим, що ВМГО «Студентську республіку» визнали найбільшою молодіжною мережею за кількістю залученої молоді, на думку міжнародного аналітика, члена «Римського клубу», учасника Партнерської ради Студреспубліки Богдана Гаврилишина [+ відео].

ВМГО «Студентська республіка» – найбільша молодіжна мережа. 28 червня 2012 року міжнародний аналітик, член «Римського клубу», учасник Партнерської ради Студреспубліки Богдан Гаврилишин, засновник однойменного благодійного фонду на телеканалі «ТВі» в передачі «Розмова про головне» визнав організацію найбільшою структурою за кількістю залученої молоді.

«… є певний фонд, який допомагає молодіжним мережам. Для мене цікавий приклад, як трошки більше року була організована зустріч з лідерами двадцяти молодіжних організацій. Мета була, щоб вони поділилися працею, що ми робимо, а що вони роблять. Шукали способів співпраці, де вони пересікаються. І це була катастрофа, як зустріч, бо там була одна організація представлена 1200 членів – «Студентська республіка», а була друга – 10 членів, але лідер меншої організації був переконаний, що то є найкраща…», — сказав Богдан Гаврилишин.

Нагадаємо, що Благодійний фонд “Богдана Гаврилишина” підтримував резонансний проект “Новий Старт. Стратегія-2050 для України” у 2010 році, а також сприяв проведенню фіналу Студреспубліки-2010.

Повна версія телепрограми на каналі TVi