Site icon Студреспубліка

Студреспубліка вас любить!

photo_2018-02-16_14-01-25У непростий період, в якому зараз перебуває наша країна, українці й українки ще більше потребують добра, хороших миттєвостей і любові. Акція Студреспубліки «Стіна кохання», яка 14 лютого 2018р. пройшла по всій країні, хоча б на трошки, але привнесла позитивних і щирих моментів. Республіканці у вишах і на центральних площах міст біля імпровізованої «стіни» дарували республіканські «валентинки» з найщирішими побажаннями та яскравими посмішками.

День святого Валентина пройшов по-особливому всюди, а для вас репортажі з місця — з Києва, Полтави, Ужгорода, Харкова та Донеччини. Люди всіх поколінь із задоволенням долучалися до акції та писали на «стіні» різноманітні освідчення, взамін же отримували яскраві «валентинки», які могли подарувати своїм коханим і близьким.

Студентська молодь столиці разом зі Студреспублікою відзначили День святого Валентина у вишах, де найактивніші студенти, і завершила святкування привітанням людей на Хрещатику.

Зокрема, «Стіни кохання» були розміщені у Національному університеті біоресурсів і природокористування у 5-ти корпусах, Київському університеті ім. Бориса Грінченка, Національному авіаційному університеті, Київському національному економічному університеті.

 

 

 

 

 

 

 

Після вишівських акцій студенти принесли розписані різноманітними освідченнями листи зі своїх вишів і вітали громадян на центральній вулиці Києва – Хрещатику. Люди настільки скучили за приємними емоціями і душевним теплом, що у «стіни» вибудовувались цілі черги, аби написати і своє побажання й отримати «валентинку».

 

 

 

 

 

 

Кажуть, що щастя у дрібницях. Отримати малесеньку «валентинку», написати побажання на «стіні» — це дрібниці, але вони змушують нас посміхатись і роблять трошки щасливішими у ці холодні вечори. У Новогродівці на головній площі зібралось чимало людей різного віку, під веселу музику, пританцьовуючи (чи від морозу, чи від гарного настрою) вони залишали свої щирі побажання, освідчувались у коханні. Найактивнішими були діти, які хотіли розповісти цілому світу, про свою любов до батьків. Новогродівка, мов дитина — маленька, але має величезне серце. До проведення акції «Стіні кохання» долучилася ГО «NovoСхід».

 

 

 

 

 

 

 

Кохання усюди! Республіканці у Маріуполі, спільно з партнерами: ГО «ZAходи», Studcom та IZBA-читальня зустрічали оточуючих привітанням і дарували «валентинки». Також надали можливість кожному, хто бажає, привітати інших на «Стіні кохання». Надалі хотілось би розділити з вами найцікавіші відповіді-реакції учасників акції: «А це що? Безкоштовно?», «Де мій подарунок, мені сказали буде подарунок», «Дякую, братан, нагадав! Потрібно дружині купити подарунок!» Але насправді найбільш приємним є те, що нам вдалося трохи розтопити серця маріупольців і підняти настрій!

 

 

 

 

Традиційно республіканці ділилися з полтавцями теплом своїх сердець. На центральній вулиці Полтави й у вишах символічні «стіни» увібрали в себе емоційні почуття й змістовні побажання у день усіх закоханих. Акція проходила спільно з Львівською кав’ярнею, Студентською радою аграрної академії та магазином «Золото моє».

Ужгород також традиційно взяв участь у всіма очікуваній акції від Студреспубліки. Бо й правда «Стіна кохання» одна з найулюбленіших подій закарпатців. Посеред міста можна було знайти усміхнених активістів й активісток, які пропонували написати гарні слова на імпровізованій «стіні» і за це дарували дуже оригінальні «валентинки». Два прикольних роботи на них показують, що любов немає жодних меж!   

 

 

 

 

 

 

 

Незважаючи на досить міцний лютневий мороз, з палаючими посмішками та гарячими серцями харківські республіканці дарували городянам оригінальні «валентиночки». Натомість, команда активістів отримала приємний фідбек у вигляді сотень нарисів на нашому фірмовому банері, який і став своєрідною «стіною». Хоча і це не все: добрі студенти настільки проявляли свою ніжну любов до студреспубліканців, що охоче відпоювали їх гарячим чаєм і годували цукерочками. Ось так, у Харкові між Студреспублікою та студентством розпалилася велика і гаряча любов, якій не страшні жодні морози. Плоди цього кохання — тисяча і одна фотка у просторах інтернету й амбітні плани на майбутнє.

 

 

 

 

 

 

 

Учасники всіх регіонів дякують Студреспубліці за таку душевну акцію! Свободу почуттям! Кохаймося, бо ми того варті!