Site icon Студреспубліка

Студреспубліка-2014: єдина надія для майбутнього України

Студреспублика-2014: единственная надежда для будущего Украины (рус)
Studrespublika-2014 is the only hope of the future of Ukraine (en)

Тут збуваються заповітні мрії!
Тут починається завтрашній день!

23-26 серпня 2014р. на узбережжі Чорного моря у ДТ «Космос» (Миколаївська обл., Березанський р-н, курорт Рибаківка) зустрічайте фінал XVI Студреспубліки у новому форматі – більше змісту, менше розваг. Ситуація в країні змушує нас не просто, як всі навколо, аналізувати чому саме так відбулося та шукати винних, але думати над тим, якою ж саме повинна бути: «Модель України в умовах нового світового порядку» [+ відео].

Цьогорічна тема викликана надскладною ситуацією, яка зараз в Україні. Вже пізно звинувачувати один одного, а потрібно шукати виходу з кризової ситуації заради збереження цілісності країни, заради майбутнього України, заради миру та процвітання українців. Ми вже не перший рік працюємо над Стратегією-2050 для України, переконані, що без її існування неможливий поступальний розвиток нашої держави. Сьогодні це питання вдвічі загострене, адже без чіткого довгострокового розуміння розвитку країни – ми приречені. 

Чому не можна пропустити фінал Студреспубліки-2014? Бо цього року Студреспубліка буде абсолютно іншою. Це найбільш масштабна щорічна молодіжна подія в Україні й одночасно – найінтелектуальніша. Учасники Студреспубліки півтори доби будуть брати участь виключно в оргдіяльнісній грі. А вже потім, паралельно з ОДГ, розпочнеться яскрава мульти-фестивальна частина, в рамках якої ви матимете можливість спробувати свої сили в «Студентській Мафії», «Фестивалі аматорського відео», «Фото-конкурсі», «Нічній тусі», «Денній тусі» та багатьох інших активностях. Під час Студреспубліки буде визначена «Перша Леді», кращий у Music Live Awards і ще багато інших переможців у різних суб-фестах.

Ви зможете зустріти 1000 старих і нових друзів із усієї України та з-за кордону, потужних експертів, представників істеблішменту України й інших цікавих особистостей.

Умови участі

У рамках проведення ОДГ в учасників Студреспубліки є можливість побути кимось особливим, незвичним, тим, ким у реальному житті можливо ніколи не доведеться бути. І важливо, що цього року гра буде не просто грою, а майданчиком, де ви зможете раціональні речі говорити сміливо та відкрито, по-справжньому, аналізувати причини та шукати реальні шляхи до миру та соборності України.

Увага! Для того, щоб стати справжнім і повноцінним громадянином держави під назвою «Студентська республіка» потрібно пройти обов’язкову онлайн-реєстрацію.

А допомагати в роботі, проводити змістовні факультативи та дискусії будуть відомі експерти (список оновлюється): о. Антоній Рудий, В’ячеслав Ігрунов (Росія), Вадим Васютинський, Сергій Грабський, Наталія Давидова, Сергій Дацюк, Юрій Іванов, Олександр Ктиторчук, Олександр Лозовицький, Ольга Михайлова, Андрій Окара (Росія) й ін.

«Студентська республіка» має свої закони, органи влади, територію, валюту, партії й інші атрибути справжньої вільної держави. Найголовніший феномен програми — це проекція майбутньої України. Вже протягом 16 років події, які відбуваються на Студреспубліці — це події, які згодом відбуваються в Україні, що дуже гостро засвідчує і минулорічний фінал Студреспубліки.

Саме тому, потрібно взяти самому участь у фіналі Студреспубліки-2014 і стати частиною творення нової України та нового світу. Нам жити в Україні й лише від нашої наполегливості та здорового глузду залежить майбутнє.

Студреспубліка-2014 є надважливою подією року! Не пропусти свій шанс! Твій розум і нове мислення потрібні Україні.

Правила участі

Як доїхати до місця проведення

Хто тобі допоможе доїхати

Рекламні ролики Студреспубліки-2014

Як це було у 2013р.

Аналітика-2013
      


Аватарки

За довідками звертатися: (044) 529-13-75.
З питань медіа та партнерства: бренд-менеджер Віра Андріюк (097) 883 22 26, brand-manager@studrespublika.com
З організаційних питань: в.о. менеджера проектів Іван Ледчак (063) 679 92 52, i.ledchak@gmail.com  

* * *

Організатори: ВМГО «Студентська республіка» за оргпідтримки Міністерства молоді та спорту України, Миколаївської облдержадміністрації.
Партнери: лабораторія Kaspersky, компанія Impression, косметична компанія «Біокон», НДЛМ.
Інформаційні партнери: телеканал OTV, Стильне Радіо «Перець ФМ», газета «День», всеукраїнський щотижневик «7я», інтернет-ресурс Robinzon.tv.