Site icon Студреспубліка

«Степ бай степ» до модернізації України

logo_qvestУ рамках фіналу Студреспубліки-2016, що відбудеться 24-27 серпня 2016р. на Чорноморській косі, під Очаковом, на березі лагідного моря, пройде довгоочікуваний і всіма улюблений «Квест-фестиваль». Модернізуймося через квест-технології!

Ти молодий, активний та енергійний? Тоді збирай команду, приїжджай і перемагай! Тебе чекають цікаві, інтелектуально-спортивні завдання, які змусять тебе напружити мізки та м’язи. Що на цей раз приготували для учасників найбільшого квест-батлу України і як до них приєднатися — далі.

«Квест» дозволяє гравцям краще пізнати один одного в умовах необхідності прийняття швидких рішень, а екстремальні ситуації дають можливість спільно пережити емоційні сплески, що психологічно зближують учасників події. Нові друзі, драйв і безцінний досвід – все це на «Квесті «Степ бай степ»! Встигни зареєструватися, не проґав час!

Усі ловлять покемонів, а ти краще проходь локації та збирай артефакти. Тема така, як і у всієї події: «Позитивні сценарії модернізації України: роль громад і молоді». Концентруючи силу, гумор та інтелект – доведи, що ти – лідер. Відчуй смак перемоги!

За детальною інформацією звертайтеся до куратора «Квест-фестивалю» Миколи Балєлова: моб. тел.: +38 068 333 54 67, +38 099 656 84 79, e-пошта: kursuakr@gmail.com