Site icon Студреспубліка

Чув, цей-той! Обращаємся до всіх українських громадян!

Чув, цей-той, народ, це «Сен-Тропе», Дімон і Жека! Звертаємось до всіх українських громадян, які хочуть, щоб скоріше був мир не тільки у нас, але й в усьому світі, і щоб Україна прогресивно розвивалася, а народ мав достойне життя! Буде сонце, море, пляж, Сен-Тропе – приїжджай на фінал ХХ Студреспубліки [+ відео]

Як мадридський «Реал» Лігу Чемпіонів, так само і ми 3 роки поспіль вигравали Music Live Awards на Студреспубліці! Нам було нелегко, але ці перемоги давали нам сил і віру в себе. За цей час ми змогли годно виступити на «X-факторі», стали зірками телебачення в інших медіапроектах, постійно випускаємо нові пісні, які стають хітами в молодіжному середовищі, у кожному регіоні України в нас є друзі, з якими ми познайомилися саме на Студреспубліці!

І в цьому році ми вирішили дати дорогу іншим хлопцям і дівчатам. Адже Студреспубліка – це майданчик зростання талантів, тут народжуються ідеї, учасники загартовуються на активну діяльність і знаходять жагу до нових перемог!

Група «Сен-Тропе» єдина в Україні, хто відкрито говорить про проблему деградації на селі, занепад культури, знецінення взаємоповаги й відносин у суспільстві – це ми проносимо у своїй творчості. І закликаємо усіх розвиватися!

Якщо ти хочеш, щоб твоє село, твій город і твоя країна ставали більш прогресивними, приїжджай на ХХ Студреспубліку, де будуть підніматися всі ці питання і знайдеш для себе всі відповіді!

Буде сонце, море, пляж, Сен-Тропе – приїжджай! Погналі!