Site icon Студреспубліка

Прогрес кличе на «Робо-фест»

Згадайте своє життя 10 років тому і порівняйте його з сьогоденням. Якщо помітили зміни, то не все так погано. Ритм змін – уже похвилинний. Закликаємо приєднатися до нового прогресивного суб-фестивалю — «Робо-фесту», ініційованого спеціально до 20-річного ювілею Студреспубліки. Мерщій реєструйтеся!

Отже, експрес-перевірка: якщо ви з технікою на «ви», якщо слово «вінчестер» не означає для вас – «зброю» і якщо з легкістю можете навчити бабусю включати свій комп — тоді ви наш/а потенційний/а клієнт/ка. Що тепер вам робити і «куди біжать» – відповідь нижче.

Відомі люди: Сергій Корольов, Олександр Засядько, Ілон Маск, Стів Джобс, Білл Гейтс і Пол Аллен — усі вони починали з малого. Не упустіть шанс продемонструвати і ви свої вміння, навички та напрацювання учасникам/цям з усієї України на ХХ ювілейній Студреспубліці, яка пройде 24-27 серпня 2018р. на узбережжі Чорного моря.

В Україні в наш час обмаль можливостей голосно заявити про свої винаходи та напрацювання. Тому Студреспубліка — саме те, що вам потрібно! Враховуючи цьогорічну ювілейну тему: «Як досягти прогресу і миру в Україні та на планеті», то «Робо-фест» — один із тих важливих майданчиків, на якому Ви матимете змогу показати на виставці інновацій свої та свого вишу хай-тек-прибамбаси, продемонструвати вправність у керуванні квадрокоптерами і позмагатися за звання «Робокопа ХХI ст.». Для цього обов’язково пройдіть онлайн-реєстрацію:

Всі технічні і не тільки деталі – у куратора «Робо-фесту» Владислава Апшая, 099 15 00 733, vlad88arrows@gmail.com

Чекаємо на Вас і Ваших машинних друзів!