Site icon Студреспубліка

Новий формат Фестивалю аматорського відео

logo_na_sait2(1)У надважкий час для України, наше майбутнє — у наших руках, і саме ми, тут і зараз його творимо. Усе, що нас оточує, було чиєюсь мрією, і зараз настав наш час втілювати це у життя. Підключай мозок, фантазію, друзів і відеокамеру — та вперед, на пошук нових ідей на фіналі Студреспубліки-2015 на тему «Програма модернізації України»!

Цього року завдання для учасників буде надзвичайно складним. Це буде найскладніший виклик для молодих і талановитих режисерів! Який саме — читай далі й обов’язково долучайся!

Фестиваль аматорського відео проводиться для всіх, хто хоче спробувати свої режисерські способності у екстримальних умовах. Знімальною площадкою для вас стане територія Студреспубліки!

Для участі у суб-фестивалі необхідно:

Надіслати заявку, де потрібно указати П.І.П/б, номер телефону та місто, яке ви представляєте, на пошту: moriss_94@mail.ru до 21 серпня 2015р.

Пройти просту онлайн-реєстрацію на участь у Фестивалі аматорського відео у рамках фіналу на сайті Студреспубліки:

Після цього — отримати завдання по приїзду на місце, яке буде у рамках теми фіналу Студреспубліки-2015 «Програма модернізації України». Далі — зняти та змонтувати відео, під час проведення фіналу Студреспубліки-2015.

Тож, бери з собою відеокамеру, ноутбук чи комп і готуйся до екстримальної роботи!

Ще однією частиною ФАВ будуть найкраші новини регіональних етапів Студреспубліки. Свої роботи надсилайте також на е-пошту: moriss_94@mail.ru

Ще раз: останній термін прийому робіт — 21 серпня 2015р.

Увага! Переможців буде визначено у двох номінаціях.

Куратор суб-фестивалю:
Антон Головко
+38 (050) 900 96 91
moriss_94@mail.ru
http://vk.com/tony__tony