Site icon Студреспубліка

Студентська столиця – джерело краси особистості

Віднині Харків можна вважати не лише студентською столицею, а й джерелом краси особистості. Адже 1 квітня 2018р. у день позитиву та гумору ви матимете змогу на власні очі побачити перших красунь і справжніх мачо регіону під час неймовірного дійства – конкурсів краси «Перша Леді Харківщини» та «Містер Харківщини» [+ голосувалки].

Красиві, розумні, відважні та соціально активні хлопці та дівчата Харківщини – учасники й учасниці конкурсу краси зберуться 1 квітня в нічному клубі «Радмір» о 18.00, аби продемонструвати свої таланти та красу. Запрошуємо харків’ян відвідати неймовірне дійство.

Участь у «Першій Леді Харківщини» та «Містері Харківщини» візьмуть 14 учасників та учасниць із 6 навчальних закладів. Наші конкурсанти та конкурсантки точно не залишать вас байдужими, вони більше місяця готувалися, аби показати феєричне дійство. Під час шоу дівчата та хлопці представлятимуть себе за допомогою: «Візитки-стендапу», далі продемонструють свої найкращі вміння у «Конкурсі талантів», останнім буде вихід у народних костюмах у стилі «Українського авангарду».

Тому лишайте всі свої справи, аби не провтикати головне дійство весни серед студентів Харківщини: найкрасивіші особистості змінять ваш світ і подарують суперовий настрій і заряд позитиву.

Деталі та замовлення запрошень: Марія Корабельнікова — 099 922 32 00.

Голосуй за «Першу Леді Харківщини-2017/2018» тут
Голосуй за «Містера Харківщини-2017/2018» тут