Site icon Студреспубліка

«Перша Леді Либідь» врятує легендарну річку

pershaledi2Середина осені дарує нам безліч можливостей і краси! Незвичайні нотки різнобарвя зустрінуть кожного перехожого 15 жовтня 2016р. о 13.00 у київському парку «Відрадний» на яскравому заході «Перша Леді Либідь». Приходьте обов’язково!

«Краса врятує світ» — здавна всім відома приказка. У нашому випадку ми намагаємося поєднати красу та відновлення річки Либідь. Як це можливо – читайте нижче в анонсі.

А зараз пориньмо в історію та легенди міста! Давним-давно, ще у VІІ ст. жили брати Кий, Щек і Хорив та їхня сестра — красуня Либідь, що заснували славне місто у межиріччі Либеді та Дніпра. На честь Кия — названо столицю України, на честь Либеді — найбільша притока Дніпра, річка Либідь. Проте, сьогодні Либідь закута в бетонні окови та чекає, хто зможе звільнити її.

На жаль, багато киян уже забули про Либідь. Якраз у парку «Відрадний» знаходяться витоки річки. Ми віримо, що краса врятує світ, тому проведемо захід, присвячений жіночій красі й оберемо берегиню, яка зможе врятувати красу річки.

Тож, 15 жовтня кожен зможе пригадати історію нашого рідного міста, прогулятися парком «Відрадний» та обрати красуню —  «Першу Леді Либідь», що буде публічно представляти проект по відродженню річки протягом року.

Всі дівчата, що виборюватимуть титул «Перша Леді Либідь» отримають подарунки і приємні сюрпризи від організаторів!

Цей захід — один із кроків до реалізації проекту по відродженню річки. Найважливіше — нагадати киянам про давню історію міста, привернути увагу ЗМІ та небайдужих киян до реалізації проекту по відновленню Либеді.

Приходьте самі, приводьте своїх коханих, родичів, друзів, сусідів і колег. Обіцяємо, що захід буде творчим і корисним! Запрошуємо партнерів долучатися до організації заходу.

Організатори: ГО «Либідь є» та Київська міська Студреспубліка.

Реєстрація учасників за телефонами:
Віталій: (093) 724 67 47, Семен: (067) 317 54 77, Людмила: (093) 041 69 80