Site icon Студреспубліка

«Перша Леді Тернополя» перемогла у достойній боротьбі

4 липня 2016р. за підтримки Студреспубліки в Тернополі, в розважальному комплексі Maxim Veranda, відбувся конкурс краси особистості «Перша Леді». Перемогу здобула 20-річна студентка Тернопільського національного економічного університету Яна Колеснік.

Улюблений конкурс краси традиційно відбувся на високому рівні і порадував всіх присутніх. Які саме виходи показували дівчата і хто ж виборов звання кращої з кращих – читайте в нашому матеріалі.

Конкурс краси особистості «Перша Леді Тернополя-2016» проходив у декілька етапів. 2 липня в розважальному клубі Maxim дівчата презентували свої екстравагантні блюда та розповідали про власний світогляд.

А уже 4 липня після декількох дефіле, журі визначили переможницю. Перше дефіле дівчат було в коктейльних платтях. Другий вихід  — у яскравих нарядах. На третьому виході дівчата дефілювали у купальниках. Після виходу в купальниках вони показували всю свою красу у хутряних виробах. На останнє дефіле конкурсантки вийшли у вечірніх сукнях, в яких і відбулось нагородження. 

Між виходами красунь ведучі провели благодійний аукціон. Вилучені кошти за продаж двох картин підуть на потреби АТО. Ставка на одну картину піднялась від 50 до 350 грн., а на іншу від 100 до 700 грн.

За перемогу боролись 8 дівчат, але виборола її 20-річна студентка Тернопільського національного економічного університету Яна Колеснік. «Я надзвичайно щаслива, не сподівалась на перемогу, я дуже вдячна всім, хто мене підтримував», — поділилася враженнями Яна. До речі, підтримку події надала Тернопільська міськрада.

 

 

 

 

 

 

 

Вітаємо переможницю і бажаємо достойно представити Тернопільщину на півфіналі конкурсу, що пройде під час фіналу Студреспубліки наприкінці серпня, до Дня Незалежності України.