Site icon Студреспубліка

«Нічна туса» – для найвитриваліших

Під час проведення фіналу XV ювілейної Студреспубліки проходили різноманітні суб-фестивалі. Серед них основна нічна подія, яка збирала разом самих тусовочних, підірваних і тих, хто не спав до ранку – це «Нічна туса».

«Нічна туса» на Студреспубліці не просто розваги протягом ночі, але й справжня боротьба запеклих DJ, PJ та MC. Вони, подолавши сотні кілометрів і приїхавши на Студреспубліку, не лише активно показували свій потенціал, але й гордо відстоювали честь регіону. Як і належить, під час «Нічної туси» танцпол «горів» від енергетики DJ та PJ, а MC підливали «масла у вогонь» і тримали нічну Студреспубліку в тонусі. 

Публіка заряджалася цією енергетикою і саме цікаве те, що «Нічна туса» плавно переростала у… ранкову зарядку, під час якої позитивний заряд ночі передавався всім студреспубліканцям для продуктивного робочого дня.  

«Нічна туса» не стала виключенням, як і в кожному суб-фестивалі тут були визначені переможці. Найкращим DJ став Станіслав Захарченко (DJ Light stuff) із Запоріжжя. Перемогу у PJ-параді вже другий рік поспіль здобувають дівчата з Закарпаття. А у битві MC найкраще проявив себе Денис Міхуринський із Вінниці.