Site icon Студреспубліка

Нарешті! «Студентська республіка-2012. Dnepr Style»

З 22 по 25 червня  2012р. на Монастирському  острові всі бажаючі матимуть нагоду зануритися в найдрайвовіше та найнезабутніше свято студентського життя у Дніпропетровській області! Увесь рік ми пригадували конкурси, пригоди та жарти, що траплялися під час Студреспубліки-2011, і ось, прийшов час знов розпочати цю гру!

Оргкомітет новий, тому будуть добрі сюрпризи, нові враження та вдосконалений, якісний рівень регіонального етапу мульти-фестивалю. Чого слід чекати? Розгорнутих заходів по усім трьом напрямкам Студреспубліки. Економічна, політична та ігрова частини будуть сповнені конкурсів, фестів, батлів та змагань. Також чекайте на традиційні ігри — колісниці, квест, прапор, «Мафія», ярмарок, цикл спортивних змагань, фото-,відео- конкурси, конкурс талантів і все те, за що ви полюбляєте цей мульти-фестиваль. Однак цього року обов’язкові і введені нові конкурси, точніше ті, що були не регулярними, або взагалі не проводилися фігури з піску, БУНТ, Битва Міст, шахи, РАГС та ще  багато чого. Тримаймо інтригу…

Що особливо, так це те, що Студреспубліка у Дніпрі розпочнеться трохи раніше — 21 червня, саме тоді пройде конкурс краси «Перша Леді» і відбудеться урочисте відкриття мульти-фестивалю. 22 червня  заплановано провести концерт пам’яті ветеранів Великої Вітчизняної Війни. За три дні відбудеться низка цікавих та корисних тренінгів із розвитку лідерських якостей студентів, зустрічі з відомими політиками, бізнесменами, культурними діячами області. Також чекаємо на приїзд Дніпропетровського міського голови – Куліченка Івана Івановича. Тому — це варто побачити!

Сподіваємося, що погода буде сонячна, особливо пригадуючи зливу 2011 року. Але у будь-якому разі — наші посмішки та запал створять власний клімат на острові!  Приходьте до нас, тим паче Студреспубліка у Дніпрі безкоштовна. А заряду позитиву вистачить на рік вперед!

Є питання телефонуйте: 063 173 95 61 — Дмитро Подворчанський, голова оргкомітету «Студреспубліки-2012. Dnepr Style».