Site icon Студреспубліка

На шляху модернізації

12У п’ятницю, 29 липня 2016р., із залученням  Студентського магістрату Тернопільщини, було проведено змістовний захід (тренінг) на тему «Позитивні сценарії модернізації міста Тернополя: роль громад і молоді; роль раціональності мислення». Активну участь узяв Руслан Купріюк, радник Тернопільського міського голови.

Студреспубліканці-переможці цього року по-повній у бонусці змагаються, хто кращий. Серед активних — тернопільчани. Так тримати! Інші — приєднуйтесь. Подробиці — нижче.

Тренінг відбувався у вигляді бесіди. Було розглянуто важливість «Я-концепції» та її роль не тільки для однієї особи, а й для цілого міста чи навіть держави. «Я-концепція» — цілісний, хоча й не позбавлений внутрішніх протиріч, образ власного Я, що виступає як установка щодо самого себе і який включає наступні компоненти:

Також була взята до уваги роль раціональності у житті людини (громади, молоді тощо), а саме: учасники обговорили, що це, і як вона зможе допомогти у вирішені тих чи інших проблем, які виникають на шляху модернізації міста Тернополя, оскільки раціональність — це, передусім, свідомість (раціональність — у широкому сенсі — розумність, свідомість, це протилежність ірраціональності, емоційності).

На заході були присутні представники Тернопільського Студентського магістрату-2016: Студентський мер Назар Лис, а також Анна Кархут, Олег Грушицький, Остап Старинський, Володимир Козюпа, Наталія Цимбалюк та ін. До зустрічі на фіналі Студреспубліки-2016 під Очаковом!