Site icon Студреспубліка

Море сміху на Студреспубліці-2016

KVN_1Якщо правда, що сміх продовжує життя, то з «Кубком КВН» від Студреспубліки ви гарантовано отримаєте +20 років! Мінімум! Легендарна гра, в яку так полюбляє грати молодь, знову збирає найкращі молодіжні КВН-команди України на запеклий бій за «Кубок КВН», що проходитиме 24-27 серпня 2016р. у рамках фіналу XVIII Студреспубліки на Чорноморській косі, під Очаковом, на узбережжі Чорного моря.

КВН – це гра мільйонів, це твоя гра. Тож, якщо оточуючі в захваті від твоїх жартів — збирай свою команду кмітливих і гайда на фінальну Студреспубліку! Можливо, омріяний кубок дістанеться тобі. Як до нас потрапити і чому це почесно та круто – нижче.

Цього року команди будуть змагатися у 3-х конкурсах: візитівка (до 5 хв.), біатлон (по 2 репризи на коло) та музичне домашнє завдання (до 3 хв.). Тематика, як і у всієї події: «Позитивні сценарії модернізації України: роль громад і молоді». Не пропусти це видовище. Нові друзі, веселощі та море чекають саме на тебе. Порадуй себе та проведи останні дні серпня з посмішкою – проходь онлайн-реєстрацію на участь у фіналі Студреспубліки-2016!

За детальною інформацією та свіжими жартами звертайтеся до куратора суб-фестивалю Юрія Мурашковського за тел.: 095 078 13 81 або пишіть на е-пошту: yurij-murashkovskij@yandex.ua.