Site icon Студреспубліка

«Мафія» заради миру! Ні, не чули?

Як таке може бути – «мафія» і мир в одній упряжці?.. Чи можна реально зброю суперника використовувати проти нього самого? Деякі єдиноборства прямо на цьому побудовані, — значить можна? Зміна порядку денного, нестандартне мислення, контрасти й величезний майданчик критичного мислення, де 3 доби сотні активних громадян взаємодіють навколо теми «Як досягти прогресу і миру в Україні та на планеті?» – це все ХХ ювілейна Студреспубліка та всеукраїнський турнір із «Студентської Мафії» на ній. Зареєструвалися?

З 24 по 27 серпня 2018р. на березі Чорного моря під Очаковом у рамках фіналу Студреспубліки-2018 відбудеться один із найбільших турнірів країни зі психологічно-рольової гри «Мафія». Де змагання проходитимуть, як стати кращим/ою у цій грі і при чому «мафія» до миру – читайте далі.

Мафія – це командна психологічна, рольова гра з детективним сюжетом, де організована меншість бореться з неорганізованою більшістю. Жителі мирного міста втомилися від розгулу мафії і намагаються посадити її до в’язниці. Сили рівні, незважаючи на нерівну кількість протиборчих команд.



 

 

 

 

 

Навички діалогу та комунікацій, психологічної рефлексії взаємовідносин між людьми, які виховуються через інструмент гри в мафію – це елементи громадянського просвітництва, яке надзвичайно потрібне народу України у боротьбі за досягнення прогресу й миру.

Короткі правила гри. Беруть участь 10 гравців/чинь: 7 мирних, один із яких шериф, 2 мафії і дон. У кожного/ї гравця/чині є хвилина на обговорення столу. На кожному колі жителі будуть намагатися знайти мафію і вигнати з-за столу спільним рішенням по голосуванню. Змови і стратегії, психологія і логіка, правда і брехня, червоні і чорні. Саме вам буде дано шанс вивести свою команду до перемоги. А ми щиро бажаємо перемоги червоному — мирному місту! Адже тема нинішньої Студреспубліки безпосередньо нам про це говорить.

Змагання визначать переможця/ницю суб-фестивалю та кращого/у ведучого/у! Онлайн-реєстрація обов’язкова:

До речі, у свій час початок розвитку «Мафії» серед українських студентів дали саме Студреспубліка та НДЛМ. Із радістю запрошуємо всіх охочих!

З питаннями — до куратора «Студентської Мафії» Єгора Даньшина, 098 109 95 84, danshinegor@gmail.com