Site icon Студреспубліка

Квестери будували міста майбутнього з піску

Квест-чемпіонат на Студреспубліці вже давно став традиційним суб-фестивалем, що приносить не тільки задоволення, але й фізично загартовує.

Цьогорічний чемпіонат відрізнявся новою командою квест-майстрів, які змістили гру в бік більшого спілкування з модераторами, рольовим наповненням.

Участь у квест-чемпіонаті взяли 6 команд:
— Запоріжжя,
— Чернігів,
— Миколаїв,
— Дніпропетровськ,
— Донецьк,
— Севастополь.

Головною ідеєю квесту була «Побудова міста майбутнього», тому учасники змушені були вживатися в ролі будівельників та архітекторів. Першого дня вони допомагали молодому студерспубліканцеві, який приїхав будувати місто майбутнього, знайти місце роботи, де жити. Поспілкувавшись з головним архітектором, учасники створювали план корпусу №2 у деталях та з вимірюванням квадратури кожної кімнати. Після будували скелі. Створювали подвір’я з сірників.

Вночі команд чекали найбільш складні завдання на увагу ― необхідно було розрахувати кількість клітинок по кожному кольору з усієї їх кількості у 3 тисячі.

А завершився квест-чемпіонат побудовою «Міста майбутнього» з піску на пляжі, де команди змогли проявити всю свою фантазію та напівзабуті з дитинства вміння творити замки з піску.

Отож, перемогу здобула команда з Чернігова, лише на кілька балів опередивши команду з Миколаєва. А Станіслав Мокшин з Миколаєва отримав звання «Найкращого квест гравця».

Хочеш висловитися? Всі спілкуються тут