Site icon Студреспубліка

Кого визнали кращими студент(к)ами Тернопілля?

10 грудня 2021р. в КП «Тернопільський центр дозвілля та молодіжних ініціатив ім. Довженка» відбувся конкурс «Кращий студент Тернопільщини». Битва була гарячою, шоу — незабутнім. Визначили найкращих у комплексній характеристиці й інших номінаціях.

Про особливості Тернопільського обласного етапу* «Кращого студента України», перипетії змагання і хто отримав кубки переможців/ниць — читайте в пострелізі.

Претендент(к)ами на перемогу у номінації «Кращий студент Тернопільщини (комплексна характеристика)» були 8 студентів/ок із 3-х навчальних закладів. Конкурсна програми складалась з 4-х завдань, під час яких потрібно було продемонструвати себе у всій красі у конкурсах «Візитівка», «Мій талант», «Презентація соціальних, благодійних, просвітницьких проєктів», «Запитання-відповідь від журі».

Оцінювало виступи на звання кращого/ї студента/ки регіону фахове журі (експертна рада):

У напруженому та запальному змаганні «Кращою студенткою Тернопільщини (комплексна характеристика)» була визначена Діана Марія Баула, студентка Тернопільського національного педагогічного університету ім. В.Гнатюка.

Також вітаємо переможниць інших основних номінацій:

У додаткових номінаціях, які визначалися на Тернопільщині, перемогли:

В урочистостях з нагородження взяв участь, зокрема, лідер республіканців Тернопільщини Володимир Заверуха. Всіх нагородили дипломами і кубками. Перемож(ни)ці вже розпочинають підготовку до суперфіналу «Кращого студента України», аби достойно представити себе, виш і рідний регіон та вибороти перемогу.

* Під час проведення дотримувалися адекватних і повністю законних карантинних приписів

*  *  *

«Кращий студент України-2021/2022» організовується ВМГО «Студентська республіка» за оргпідтримки Міністерства освіти і науки України, «Кращий студент Тернопільщини» — за підтримки управління молодіжної політики, сім’ї та захисту дітей Тернопільської міськради та управління молоді, спорту та іміджевих проєктів Тернопільської облдержадміністрації.

Партнери: видавництво «Саміт-книга», SendPulse, НДЛМ, ГО «Перша Леді».