Site icon Студреспубліка

Одещина вітає кращих!

Ніщо не могло стати на заваді активним, наполегливим, багатогранним студент(к)ам випробувати свої сили та вміння і позмагатися за звання «Кращого студента Одещини»! У «Південній Пальмірі» визначили найдостойніших у 8 номінаціях популярного молодіжного конкурсу від Студреспубліки [+ відео].

11 березня 2021р. пройшов довгоочікуваний Одеський регіональний етап* Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України», в якому взяли участь представники/ці практично всіх закладів вищої освіти Одещини. Чим дивувало спудейство та хто здобув першість — у підсумках.

За головний титул «Кращий студент Одещини (комплексна характеристика)» змагалися 3 учасники/ці. Під час дійства вони продемонстрували свої таланти, чим неабияк вразили журі та глядачів/ок:

У підсумку перемогу одержала Мілана Бродовська, яка представлятиме Одеський регіон на фіналі конкурсу.

Достойно презентували себе та власні університети перемож(ни)ці в інших номінаціях:

Були створені експертні комісії та запрошено авторитетних членів/кинь журі для визначення найкращих студентів/ок, зокрема:

Вітаємо всіх переможців/ниць, бажаємо рухатися лише вперед, підкорювати нові вершини, щоб досягнуті перемоги сприяли розвитку рідного регіону й України!

 

 

 

 

 

 

 

 

* Під час проведення події дотримувалися адекватних і повністю законних карантинних приписів