Site icon Студреспубліка

Кращі студент(к)и Херсонщини святкують перемогу

12 грудня 2019р. у Палаці молоді і студентів відбулася довгоочікувана подія – Херсонський регіональний етап Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України». Сцена об’єднала найталановитіших представників/ць вищих навчальних закладів регіону у запеклому змаганні за звання найкращого/ї.

До «Кращого студента», який проводить Студреспубліка по всій країні, на Херсонщині готувалися дуже ретельно і організатор(к)и, і самі учасники/ці. Зголосилася змагатися по різних номінаціях величезна кількість молоді. Хто ж усе-таки в результаті напруженої роботи та непростої, хоч і дружньої, боротьби отримав заповітні кубки і звання – читайте далі.


Цього року за головний титул «Кращий студент Херсонщини (комплексна характеристика)» змагалися 11 учасників/ць:

Тож, за підсумками рішення компетентного журі І місце поділи між собою Євген Доценко й Антон Антоненко.


Також цього вечора компетентне журі визначало, а весь зал глядачів і глядачок вітали переможниць у таких номінаціях:

Визначили переможця й у дещо незвичній номінації, але сподіваємося, ця перемога надихне студента на плідну і завзяту роботу протягом року. «Кращий студент-відкриття року Херсонщини» – Владислав Чуб (Генічеське медичне училище Херсонського державного університету).


Вітаємо всіх переможців/ниць, бажаємо не зупинятися на досягнутому, розвиватися і досягати якомога більше нових вершин і вдало представити регіон на всеукраїнському фіналі.

Організатори: Херсонська Студреспубліка, БТ «Центр суспільних програм».
Партнерство: Департамент освіти, науки та молоді Херсонської обласної державної адміністрації та Херсонської обласної ради.