Site icon Студреспубліка

Миколаївщина вітає своїх найкращих студентів

У концерт-холі «Юність» відбувся конкурс «Кращий студент Миколаєва», організатором якого виступила Миколаївська Студреспубліка. Переможницею стала Валентина Грезент, студентка Технологічно-економічного коледжу Миколаївського національного аграрного університету.

Миколаївський КСУ — регіональний етап змагання «Кращий студент України», переможниця якого буде боротися за звання кращої на всеукраїнському рівні. За перемогу в номінації «Кращий студент Миколаївщини (комплексна характеристика)-2018» змагалися 5 учасників/ць. Як відбувалося шоу – детально далі.

Конкурс відбувся 27 березня 2019р. і складався з 3-х етапів: відеовізитівка «Герої нашого часу», творчий конкурс і презентація «Добра справа». А сам захід організували у вигляді концерту, на якому були представлені танцювальні, пісенні номери і навіть модний показ.

Під час конкурсу відбулось нагородження талановитих студентів/ок у 6 номінаціях:

 

 

 

 

 

 

Головна нагорода і звання «Краща студентка Миколаївщини (комплексна характеристика)» дісталося Валентині Грезент, яка є студенткою Технологічно-економічного коледжу Миколаївського національного аграрного університету. Всі учасники/ці в кінці заходу отримали чудові призи, а гості — прекрасні емоції.

 

Конкурс такого формату проводиться щорічно — і це відмінна можливість спостерігати, як прогресує з кожним роком миколаївська молодь.