Site icon Студреспубліка

Херсонці вітають кращих студентів

Здійснилось! У Херсоні, 21 листопада 2018р. у Палаці молоді і студентів пройшов масштабний студентський захід — Херсонський регіональний етап Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України». Кращими стали студентка і студент 2-х вишів Анастасія Лукомець і Валерій Глущик.

До «Кращого студента» на Херсонщині готувалися дуже ретельно і організатор(к)и й самі учасники/ці. Адже номінант(к)и хотіли здобути кубок кращих, організатор(к)и ж робили все, аби свято запам’яталося як учасникам/цям, так і глядач(к)ам. Як відбулося дійство — детально читайте у підсумках.

Цього року за перемогу у номінації «Кращий студент (комплексна характеристика)» змагалися 8 студентів/ок регіону:

Конкурсна програма складалася з 5 частин: візитівка, конкурс талантів, інтелектуальний конкурс, конкурсний епізод «Один день із життя студента», соціальний проект учасника/ці.

Також під час КСУ було нагороджено переможців/ниць у наступних номінаціях:

Після запеклої боротьби у всіх 5-ти конкурсах було прийнято рішення «Кращими студентами Херсонщини (комплексна характеристика)» назвати одразу 2-х спудеїв: Анастасію Лукомець, студентку Бериславського педагогічного коледжу, та Валерія Глущика, студентка Херсонського морського училище рибної промисловості. Саме вони будуть змагатися за звання «Кращого студента України» на всеукраїнському фіналі. Бажаємо перемоги!