Site icon Студреспубліка

«Кращий студент Херсонщини» — готові?

14-й рік поспіль молодь і студентство Херсонщини в очікуванні імен тих, хто саме стануть кращими студентами області в 10 номінаціях. І вже 14 грудня 2021р. о 16:00 у Палаці молоді і студентів відбудеться святкове шоу з нагородженням найкращих. Запрошуємо!

Організатор(к)и вже на старті, учасники/ці в очікуванні! А як же ви, вболівальники/ці, готові підтримувати друзів і подруг — намалювали плакати і придумали мотиваційні «кричалки»? Завтра все побачимо! Деталі про Херсонський* КСУ, як потрапити на свято — в анонсі.

У рамках конкурсу «Кращий студент Херсонщини» студент(к)и різних вишів Херсону й області змагатимуться у наступних номінаціях:

Очікуємо, що найгарячіше змагання, з видовищної т.з., розгорнеться за кубок у головній номінації конкурсу «Кращий студент (комплексна характеристика)». Щоби здобути перемогу, всі свої здобутки та таланти демонструватимуть студеї з 8 навчальних закладів: Херсонського державного університету; Херсонського національного технічного університету; Херсонського державного аграрно-економічного університету; Херсонської філії Національного університету кораблебудування ім. адм. Макарова; Херсонської державної морської академії; Херсонського фахового коледжу культури і мистецтв; Херсонського політехнічного фахового коледжу; Херсонського гідрометеорологічного фахового коледжу Одеського державного екологічного університету.

Конкурс відбувається за оргпідтримки Міністерства освіти і науки України.

Запрошуємо студентів/ок Херсона й області активно долучитися і підтримати своїх фаворитів/ок! Їм точно необхідні ваші гучні оплески. Для цього не забудьте пройти онлайн-реєстрацію:

За деталями вертайтеся до регіональної координаторки «Кращого студента Херсонщини» Марії Анісенко, 095 628 08 62.

* Під час проведення вимагається дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів