Site icon Студреспубліка

«Кращий студент Полтавщини» — візьми участь

Незважаючи на те, що 2020-й був не найактивнішим роком громадського життя студентства, Студреспубліка лише нарощувала оберти й реалізувала повний пул своїх основних програм і проєктів за рік. «Кращий студент України» не виключення. Запрошуємо студентів і студенток Полтавщини взяти участь у регіональному етапі конкурсу.

Полтавщина готується вітати переможців/ниць регіонального етапу КСУ. І ви також маєте нагоду стати безпосередньо частиною крутого дійства. Адже плідна діяльність кожної людини заслуговує на визнання та винагороду! А як саме взяти участь у «Кращому студенті Полтавщини»* — читайте в анонсі.

Для переможців/ниць готуємо класні призи, можливість вийти на всеукраїнський рівень конкурсу, отримати нові перспективи і, звичайно, цілий рік носити почесне звання «Кращий студент Полтавщини»!

Кращих з кращих визначатимуть у наступних номінаціях:

Тих, хто стануть перемож(ни)цями, буде визначати компетентне журі, до складу якого входять авторитетні фахівці/чині представлених у номінаціях напрямків діяльності. Також передбачені додаткові бали за активність під час конкурсу.

Паралельно програма проходить для закладів вищої освіти III-IV та I-II рівнів акредитації.

Для участі у конкурсі необхідно пройти онлайн-реєстрацію. Заявки приймаються до 22 січня 2021р. включно.

За детальнішою інформацією звертайтеся до регіональної координаторки проєкту Ірини Жемели, 050 083 96 01.

* Під час проведення активностей вимагається дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів