Site icon Студреспубліка

«Кращий студент Одещини» — візьми участь!

Подія, на яку справді чекали дуже довго, — «Кращий студент Одещини», пройде в Одесі 11 березня 2021р. Найкращі студент(к)и регіону вже готові продемонструвати свої здобутки та таланти, аби отримати звання переможців/ниць. Глядачів і глядачок очікуємо для активної підтримки нашої талановитої молоді. Запрошуємо!

Не пропустіть прекрасне студентське свято*, яке готує Студреспубліка. Зустрінемося 11 березня о 15:00 за адресою: м. Одеса, ЦНАП, вул. Косовська 2Д, велика зала. Як саме можна потрапити на подію — в анонсі.

Запрошуємо всіх студентів/ок Одещини взяти участь у регіональному етапі конкурсу «Кращий студент». А змагатимуться за звання найкращих й найталановитіших у таких номінаціях:

Родзинкою події стане визначення переможця/ниці у головній номінації конкурсу «Кращий студент Одещини-2020» (комплексна характеристика).

Всі учасники/ці проявлять свої таланти, вміння та розум, доведуть, що гідні стояти на сцені для найкращих. Перемож(ни)ці ж ще матимуть відповідальну місію: представлятимуть наш регіон на всеукраїнському фіналі.

Як долучитися? Дуже просто! Необхідно пройти онлайн-реєстрацію:

За деталями звертайтеся до координаторки КСУ на Одещині Каріни Лукащук, 050 030 15 09.

* Під час проведення активностей вимагається дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів