Site icon Студреспубліка

«Кращий студент Тернопільщини» — за будь-якої погоди!

Скучили за двіжем? Хочете показати себе або подивитися на інших молодих і прикольних? 20 листопада 2020р. о 18.00 у приміщенні КП «Тернопільський центр дозвілля та молодіжних ініціатив ім. Довженка» відбудеться конкурс «Кращий студент Тернопільщини». За його результатами файне місто дізнається ім’я кращого/ї представника/ці студентської молоді. У тебе також є можливість долучитися або в ролі учасника/ці, або в ролі глядача/ки — запрошуємо!

День студента одне з улюблених свят спудеїв. А регіональний етап* Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України» одна з найбільш очікуваних студподій на Тернопільщини. Як зареєструватися і що потрібно для підготовки й участі дізнавайтеся з анонсу.

Кращі студент(к)и університетів, коледжів Тернопіля та області під час конкурсу «Кращий студент Тернопільщини» будуть демонструвати свої таланти, представляти напрацьовані проєкти щодо розвитку студентства і рідного регіону та захищати честь власних вишів. Змагатимуться, зокрема, в наступних номінаціях:

Програма відбудеться уже 12-й раз поспіль, переможець/ниця представлятиме Тернопільщину на всеукраїнському фіналі. Щоб долучитися, учасникам/цям і глядач(к)ам необхідно пройти обов’язкову онлайн-реєстрацію:

«Кращий студент Тернопільщини» буде круто!

За детальнішою інформацією звертайтеся до координатора КСУ на Тернопільщині Руслана Купріюка, 097 790 78 75.

* Під час проведення події вимагається дотримання адекватних і повністю законних карантинних приписів