Site icon Студреспубліка

Тернопільщина готова визначати кращих студентів

Шоу-конкурс «Кращий студент Тернопільщини» відбудеться 2 грудня 2019р. о 18.00 у приміщенні КП «Тернопільський центр дозвілля та молодіжних ініціатив ім. Довженка». У регіональному етапі Всеукраїнської конкурсної програми візьмуть участь найкращі студентів/ки області. Долучайся і ти до головної студподії осені!

День студента – одне з улюблених свят спудеїв. Хочеш провести його дуже круто, тоді візьми участь у конкурсі «Кращий студент Тернопільщини», достойно представ себе і свій виш, а коли переможеш, то й на рівні всієї України. Як зареєструватися і що потрібно для підготовки й участі – в анонсі.

Тернопільські студент(к)и, а також їхнї групи підтримки вже в очікуванні улюбленого проекта-свята-шоу-події сезону для молодих, розумних, активних, енергійних і талановитих. Адже 2 грудня кращі з кращих змагатимуться у 2-х номінаціях:

У рамках головної номінації «Кращий студент (комплексна характеристика)» також будуть визначати «Кращого студента митця» та «Кращого студента глядацьких симпатій».

Щоб долучитися, пройди обов’язкову онлайн-реєстрацію:

Буде дуже круто! Не пропусти!

За детальнішою інформацією звертайся до координатора КСУ на Тернопільщині Володимира Заверухи, 067 471 04 06.