Site icon Студреспубліка

Тернопільщина в очікуванні кращих студентів

22 листопада 2018р. о 18.00 у актовій залі Тернопільського національного педагогічного університету ім. Володимира Гнатюка відбудеться один із улюблених проектів студентства регіону — «Кращий студент Тернопільщини». Якщо ти знаєш, що найкращий/а, тепер можеш це довести всьому регіону. Обов’язково долучайся!

Хочеш відзначити День студента так, щоб він запам’ятався назавжди, тоді ми маєш стати учасником/цею «Кращого студента», достойно представити себе і виш на рівні області, а коли переможеш, то й на рівні всієї України? Як зареєструватися і що потрібно для підготовки й участі – деталі в анонсі. 

Захід відбувається вже 12-й рік поспіль і щороку доводить, що тернопільські студенти і студентки розумні, креативні, дуже талановиті. Цьогоріч можна подати заявки на участь в одній чи кількох номінаціях одночасно:

Якщо ж ти хочеш позмагатися в головній номінації — Кращий студент Тернопільщини (комплексна характеристика), тоді потрібно докласти зусиль і проявити свої вміння у декількох етапах: 1) презентувати себе у довільній формі; 2) продемонструвати свій талант/вміння/хобі (на вибір); 3) представити громадськості проект щодо розвитку університету/студентства/молоді/міста (на вибір).

Не забудь пройти обов’язкову онлайн-реєстрацію:

Під час конкурсу розважати гостей і вболівальників/ниць будуть круті молодіжні гурти.

Проект «Кращий студент Тернопільщини» є частиною всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України». Переможці тернопільського етапу будуть представляти наш регіон на всеукраїнському фіналі, що планується на грудень.

За детальнішою інформацією звертайся до оргів — Руслана Купріюка 097 790 78 75, Назара Лиса 068 621 98 97.